A márka
  
"EGYÜTT SZÉPÍTÜNK!"
A közel 30 éve a professzionális kozmetikai piacon lévő márka elsőként kínált lehúzható maszkot a hazai közönségnek. Az azóta eltelt hosszú évek során megszerzett tapasztalatot felhasználva, a folyamatos megújulás elkötelezettjeként fejlesztjük készítményeinket.
 
 
 
 
 
Filozófiánk egyszerű, ötvözni a professzionális kozmetikumok terén szerzett több évtizedes tapasztalatunkat a legmodernebb hatóanyagok alkalmazásával.
 
Küldetésünk, olyan minőségi, valóban hatékony professzionális kozmetikai termékek fejlesztése és gyártása, amelyek használatával a minket választó kozmetikus szakemberek munkájukat eredményesen, vendégeik maximális megelégedésére végezhetik.  
 
Az elmúlt időszak intenzív fejlesztési tevékenységének köszönhetően teljes portfoliónk átalakításra kerül. A név és arculatváltással nem pusztán termékeink megjelenését kívánjuk a felhasználók számára kellemesebbé tenni, de a külsőségek megváltoztatása formuláink átfogó modernizálását is magában foglalja.
 
Az új Anaconda Professional portfolió a szakma elvárásaihoz jobban alkalmazkodó termékstruktúrával új, innovatív aktív anyagokkal és magas hatóanyag-tartalommal kínál teljes kezelési sor megvalósítására alkalmas megoldást.
 
Bízunk benne, hogy újdonságaink elnyerik a szakma tetszését, várjuk visszajelzéseiket elérhetőségeink bármelyikén.
ana_prof_4_1.JPG
ana_prof_1_2.jpg
 
 
 
 
Anaconda logó
Copyright © 2008 PL Beauty Cosmetics Kft. - Minden Jog Fenntartva
Készítette:
 
 logo_8.jpg
PL Beauty Cosmetics Kft.
H-8200 Veszprém, Juhar utca 8.
Tel.: (+36) 88 576 800
Fax: (+36) 88 576 801
 
Mintaboltunk
H-1063 Budapest, Bajnok utca 13.
Tel: (+36) 1 219 0708
Fax: (+36) 1 219 0708