Argán őssejtes ránctalanító

VÉDELEM ÉS VITALIZÁLÁS NÖVÉNYI ARGÁN ŐSSEJTEKKEL
 
Az Anaconda Professional fejlesztői csapata által kidolgozott termékújdonság az Argán Őssejtes Ránctalanító család, az első olyan forradalmian új hatóanyaggal, amely bizonyított hatást fejt ki az irharéteg őssejtjeire.
Az irharéteg vastagsága és állománya az életkor szerint változik, születésünkkor puhább, kocsonyásabb, idős korban pedig elvékonyodik. Az irha tömegének 90%-át kollagénrostok képezik, míg az elasztikus rostok aránya kisebb. Az életkor előrehaladtával az irharéteg elvékonyodik, mivel a kollagén- és elasztinrostok termelődése lelassul.
 
Az Anaconda Professional Argán Őssejtes Ránctalanító termékcsalád hatóanyaga, a csak 2009-ben azonosított, irharétegben található ős- sejteket regenerálja és vitalizálja, ezáltal segít visszaállítani a kollagén és elasztin termelődését. A termékek mélyen az irharétegben, a ráncok képződésének helyén fejtik ki hatásukat, így lehetnek igazán eredményesek. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a hatóanyag 26 százalékkal csökkenti a ráncokat*, valamint növeli a bőr elasztikusságát és feszességét.
* 21 fő önként jelentkező részvételével elvégzett vizsgálat, napi kétszeri használat mellett, 56 nap elteltével.
 
Az Anaconda Argán Őssejtes Ránctalanító termékek egyéb jótékony hatóanyagokat is tartalmaznak, így például körömvirág kivonatot, kollagént és természetes hidratáló faktorokat a tökéletes ápolás érdekében. Krémgélünket UVA-UVB fényvédelemmel láttuk el, hogy védje az arcbőrt a napsugarak káros hatásaitól. Parabénmentes termékek.
•          Vitalizálja és védi az irha őssejtjeit.
•          Csökkenti a ráncokat (-26%).
•          Feszesíti és tonizálja a bőrszövetet.
•          Növeli a bőr feszességét és ezáltal vastagságát.
•          Mélyreható megújulást indít el a bőrben.
•          Az első olyan kozmetikai hatóanyag, amely bizonyítottan védi és vitalizálja az irha őssejteket.
 
Az Argán Őssejtes Ránctalanító Biogél hatása iontoforézis vagy ultrahangos kezeléssel fokozható, de a termék masszázs vagy pakolás részeként is megállja a helyét. A krémgélt a kezelés befejező részeként, illetve otthoni ápolásra kifejezetten ajánljuk.
 
ARGÁN ŐSSEJTES MASSZÁZSKRÉM 250 ML

Exkluzív masszázskrém, amelynek kiemelkedően magas hatóanyagtartalmával mélyebb és gyorsabb eredmények érhetők el. Az argán növényi őssejtek a bőr mélyebb rétegeibe jutva, a ráncok képződésének helyén fejtik ki feszesítő hatásukat. Nem tartalmaz parabéneket.
 
ARGÁN ŐSSEJTES RÁNCTALANÍTÓ KRÉMPAKOLÁS 250 ML

Szőlőmag- és búzacsíraolajjal gazdagított, tápláló krémpakolás. Magas koncentrációban tartalmaz argán növényi őssejteket, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe jutva, a ráncok képződésének helyén fejtik ki feszesítő hatásukat. Nem tartalmaz parabéneket.
 
ARGÁN ŐSSEJTES RÁNCTALANÍTÓ BIOGÉL 250 ML

Könnyű biogél, amely a bőrbe jutva az irharéteg sejtjeit revitalizálja, ezáltal a ráncok képződésének helyén fejti ki hatását, javítva a bőr feszességét. Masszázshoz vagy ultrahangos/iontoforézises kezeléshez egyaránt ajánlott. Parabénmentes termék, növényi hatóanyagokkal.
 
 
ARGÁN ŐSSEJTES RÁNCTALANÍTÓ KRÉMGÉL 50 ML

Gyorsan felszívódó, könnyű nappali krémgél, mely a bőrbe jutva az irharéteg sejtjeit revitalizálja, ezáltal a ráncok képződésének helyén fejti ki hatását, javítva a bőr feszességét. Parabén- és vazelinmentes termék, növényi hatóanyagokkal és UVA-UVB fényvédelemmel ellátva, hogy védje az arcbőrt a napsugarak káros hatásaitól.
 
 
ARGÁN ŐSSEJTES SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ SZÉRUM 15 ML

Magas koncentrációban tartalmaz argán növényi őssejteket, amelyek a szemkörnyéki bőr mélyebb rétegeibe jutva, a ráncok képződésének helyén fejtik ki feszesítő hatásukat. Parabén- és szintetikusillat-mentes.
 
 
 
Anaconda logó
Copyright © 2008 PL Beauty Cosmetics Kft. - Minden Jog Fenntartva
Készítette:
 
 logo_8.jpg
PL Beauty Cosmetics Kft.
H-8200 Veszprém, Juhar utca 8.
Tel.: (+36) 88 576 800
Fax: (+36) 88 576 801
 
Mintaboltunk
H-1063 Budapest, Bajnok utca 13.
Tel: (+36) 1 219 0708
Fax: (+36) 1 219 0708