BASIC - Öregedő bőrtípus
 
Az öregedő, érett bőr ápolásában különösen nagy szerepet játszanak a hatóanyagokban gazdag, a bőr természetes védelmi és regenerálódási funkcióit támogató kozmetikumok. Basic termékcsaládunk öregedő bőrtípusra ajánlott termékei hidratáló, puhító és feszesítő összetevőket egyaránt tartalmaznak. Használatukkal hozzájárulhatnak a fiatalos, friss bőrkép megőrzéséhez és a ráncok kialakulásának megelőzéséhez.
REGENERÁLÓ MASSZÁZSKRÉM 250 ML
Általában kiadós táplálást, puhítást és hidratálást igénylő bőrök masszírozására készült krém. Növényi olajokban és kivonatokban gazdag, lassítja az öregedési folyamatokat is. A masszázskrém akár pakolásként is alkalmazható, megszünteti az irritációt és serkenti a bőr regenerálódó képességét.
ANTI–AGING MASZK 80 G
A maszkok hatóanyagaival és kikeverésével kapcsolatban a csomagoláson bővebb információt talál. A maszkok hatóideje egységesen minimum 15 perc. Használatukat követően a bőr felfrissül, újra selymessé és ragyogóvá válik.
ARANY MASZK 80 G
Az arany ragyogása inspirálta maszk rendkívül látványos eredményekre képes. Glükózban gazdag formulája puhítja és hidratálja a bőrt, továbbá feltölti és kisimítja a ráncokat. Stimulálja a biokémiai folyamatokat, a sejtosztódást és a kollagén-elasztin szintézist, ezáltal fejti ki ránctalanító, feszesítő hatását.
CERAMID–VITAMINKOMPLEX SZÉRUM 15 ML
A szérumok között valóságos aduász, mivel minden bőrtípusra alkalmazható, különösen azokra, amelyek valamilyen sérülést szenvedtek. A szérum nyugtató hatása ugyanis kiemelkedő, emellett kiegyenlít, hidratál és visszaadja a bőr természetes védekező funkcióját. Ránctalanító hatása a kollagén-termelődést serkentő hatóanyagok miatt jelentős.
SEJTLÉGZÉST SEGÍTŐ OXY SZÉRUM 15 ML
A szérum sejtlégzést elősegítő funkciója kiemelkedő, mindamellett regeneráló hatása jelentős. Kiszáradt, elfáradt és stresszes bőrre valóságos gyógyír lehet ez a szérum, lényege, hogy egy lelassult állapotából a bőrt felébresztjük, mely ezáltal ellenállóbbá válik a káros környezeti hatásokkal szemben.
CERAMID SZEMRÁNCKRÉM 50 ML
Speciálisan az érzékeny szemkörnyék ápolására kifejlesztett könnyen felszívódó krém, mely véd a környezet és a napfény káros hatásaitól. Hatóanyagokban kimondottan gazdag formulája, Ceramid Komplex-szel, jojoba- és avokádóolajjal, illetve számos hidratáló összetevőjével megelőzi a ráncok kialakulását, és láthatóan enyhíti a meglévő szarkalábakat. Elősegíti a kollagén szintézisét, és segít a sejtek karbantartásában. Kimondottan a szemkörnyékre használatos krém.
 
 
 
Anaconda logó
Copyright © 2008 PL Beauty Cosmetics Kft. - Minden Jog Fenntartva
Készítette:
 
 logo_8.jpg
PL Beauty Cosmetics Kft.
H-8200 Veszprém, Juhar utca 8.
Tel.: (+36) 88 576 800
Fax: (+36) 88 576 801
 
Mintaboltunk
H-1063 Budapest, Bajnok utca 13.
Tel: (+36) 1 219 0708
Fax: (+36) 1 219 0708