Érzékeny, rosaceás bőr
A Rosacea kezelő termékeink hatóanyaga a véredény tónus erősítésére specializálódott, csökkenti az arc pirosságát, erősíti az érfalakat, emellett a bőr általános funkcióit is javítja. Érzékeny bőrre kiváló hatóanyag, oligoszaharidok és alapvető oligoelementek (ásványi anyagok) keveréke. A kezelés két alapvető lépése a szérum és a krémgél használata, melyek kiegészíthetőek pakolásokkal illetve gélekkel.
ROSACEA SZÉRUM VÖRÖSALGA KIVONATTAL 15 ML
A Rosacea Szérum koncentrált hatóanyagai segítségével enyhíti a rosaceás tüneteket, erősíti az érfalakat és mérsékli a bőrpírt. Vadgesztenye kivonat tartalmának köszönhetően elősegíti a sejtek oxigén ellátását és javítja azok anyagcseréjét, míg a körömvirág és a kamilla kivonatnak köszönhetően regenerálja és nyugtatja a bőrt.
 
ROSACEA KRÉMGÉL VÖRÖSALGA KIVONATTAL 50 ML
A hatóanyagokban gazdag könnyű krémgél kifejezetten az érzékeny, rosaceás bőr ápolására került kifejlesztésre. Használata során a kitágult erekben összehúzódást indít el, csökkenti az arc pirosságát és csillapodik a kellemetlen bőrérzet. Javítja a bőr általános funkcióit és erősíti az érfalakat. A krém hatóanyagai nagyszerűen ápolják, nyugtatják és táplálják az érzékeny bőröket, használata során a bőr általános érzete kellemesebb lesz, tapintása selymesebb. A termék 24 órás hidratáló hatóanyagot tartalmaz. Növényi hatóanyagokkal és ásványi anyagokkal.
 
HYPOALLERGÉN ARCTEJ 300 ML
Az arctejek kifejlesztése során a bőr egyensúlyának visszaállítását tartottuk szem előtt. A tejek élénkítik a sejtmegújulási folyamatokat, valamint eltávolítják a mindennapi szennyeződéseket és a sminket. Emellett hatóanyagokban meglehetősen gazdagok, így például aloe verában, kamilla kivonatban, valamint bőrhidratáló anyagokban.
 
ALOE VERA BIOGÉL 250 ML
Könnyű biogél, mely azonnali és hosszú távú hidratáló hatással rendelkezik. A bőr felszíni és mélyrétegi vízhiányának pótlására és az általános nedvességmegkötő-képesség javítására alkalmazható száraz, érzékeny bőrtípusok esetében. Hatóanyagai iontoforézissel vagy ultrahangos kezeléssel juttathatók a bőrbe, de bőrnyugtató, regeneráló pakolásként vagy masszázzsal is alkalmazható.
KONTAKTÍV GÉL 250 ML
Jó vezetőképességű, aktív hidratáló tulajdonságokkal is bíró, hidrofil kontakt gél. Az iontoforézis és ultrahang kezelések során biztosítja a kapcsolatot a készülék feje és a kezelt bőrfelület között.
 
 
 
NYUGTATÓ MASZK 80 G
Ez a Laminaria algát tartalmazó maszk puhítja a bőrt és megőrzi annak hidratáltságát. A szőlőtörköly restrukturáló hatásának és a magas flavonoid tartalmának köszönhetően szabályozza a kollagén rostok termelődését. A Laminaria alga fokozza az aláhelyezett hatóanyag-koncentrátumok felszívódását és hatékonyságát.
 
 
 
Anaconda logó
Copyright © 2008 PL Beauty Cosmetics Kft. - Minden Jog Fenntartva
Készítette:
 
 logo_8.jpg
PL Beauty Cosmetics Kft.
H-8200 Veszprém, Juhar utca 8.
Tel.: (+36) 88 576 800
Fax: (+36) 88 576 801
 
Mintaboltunk
H-1063 Budapest, Bajnok utca 13.
Tel: (+36) 1 219 0708
Fax: (+36) 1 219 0708