Hyaluronsavas feszesítő
Ráncfeltöltő családunkat a 2010-es évben vezettük be a piacra, amely azóta is nagy népszerűségnek örvend kozmetikusaink körében. A négytagú termékcsaládot az arcbőr megfelelő ápolására és fiatalságának megőrzésére fejlesztettük ki. A termékek hyaluronsavat tartalmaznak, melyről köztudott, hogy vízmegkötő képessége egyedülálló, így tudja biztosítani az erős és rugalmas kötőszövetet, ezáltal nagyban hozzájárulva a bőr teltségének és fiatalságának megőrzéséhez.
 
A kezelés után a bőrünk érezhetően simább és feszesebb lesz, rugalmasabbá válik, valamint ráncaink szemmel láthatóan enyhülni fognak. A kezelés késlelteti a bőr öregedési folyamatát, arcvonásaink finomabbak lesznek, bőrünk fiatalabbnak látszik.
 
A kezelés első lépése a szérum használata, amely regenerál és nem utolsó sorban hidratál, ezért minden bőrtípusra ajánljuk használatát.
RÁNCFELTÖLTŐ SZÉRUM HYALURONSAVVAL 15 ML
A növényi fehérjéket tartalmazó szérum támogatja a kötőszöveti rostok termelődését. Semlegesíti az ártalmas szabadgyököket, sejtvédő rendszere pedig gátolja a kollagén-elasztin szintézisét zavaró biokémiai folyamatokat, ezáltal lassítja a ráncképződést. Alkalmazása után a bőrt feszesebbé, rugalmasabbá teszi.
 
A kezelésben második lépésként használjuk a Feszesítő Szemránckrémet, mely egy könnyen felszívódó, kifejezetten a szemkörnyék ápolására alkalmas krém.
FESZESÍTŐ SZEMRÁNCKRÉM HYALURONSAVVAL 50 ML
Könnyen felszívódó, tápláló szemránckrém Hyaluronsavval. UVA/UVB szűrőt tartalmaz, így nyújt hatékony védelmet a környezet káros hatásaival szemben. Óvja és táplálja az érzékeny szemkörnyéket, amelynek használata során láthatóan enyhülnek a ráncok.
 
 
Harmadik lépésként illetve befejező krémként is alkalmazhatjuk a Ráncsimító Krémet, mely egy Hyaluronsavval valamint UVA/UVB filterrel ellátott nappali krém.
RÁNCSIMÍTÓ KRÉM HYALURONSAVVAL 50 ML
Mélyhidratáló és ránctalanító hatású nappali krém, melynek speciális hatóanyagai stimulálják a sejtmegújulási folyamatokat, és javítják a bőr saját kollagén termelését. Látható eredményt mutat a ráncok kezelésében, míg egyéb hatóanyagai feltöltik a száraz, dehidratált bőrt. Vitalizál és erővel tölti fel a kötőszövet bazális sejtjeit.

 
Befejező lépésként ajánljuk a Bőrfeszesítő Maszkot, amely egy alginát pormaszk, vízzel higítva helyezhető fel a bőrre, majd 15 percnyi hatóidő után egyben eltávolítható. A maszk zárt kötést hoz létre a bőr felületén, amely alatt speciális mikroklíma alakul ki – ezáltal fokozva a maszk alá felvitt hatóanyagok és a maszk anyagainak felszívódását a bőrben.
 
BŐRFESZESÍTŐ MASZK 200 GR
A maszkban található értékes ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok új életre keltik a fáradt bőrt. Hatóanyagai tartósan fokozzák a vérkeringést, megakadályozva ezzel a bőr alatti kötőszövetek rugalmasságának elvesztését. Salaktalanítják, méregtelenítik a szöveteket, az ásványi sók pedig felgyorsítják a sejtek életműködési folyamatait.

 


 

 

 

 
 
 
 
Anaconda logó
Copyright © 2008 PL Beauty Cosmetics Kft. - Minden Jog Fenntartva
Készítette:
 
 logo_8.jpg
PL Beauty Cosmetics Kft.
H-8200 Veszprém, Juhar utca 8.
Tel.: (+36) 88 576 800
Fax: (+36) 88 576 801
 
Mintaboltunk
H-1063 Budapest, Bajnok utca 13.
Tel: (+36) 1 219 0708
Fax: (+36) 1 219 0708