PEELING
Peeling termékeinket úgy fejlesztettük ki, hogy használatuk során ne csak a bőrt szabadítsák meg az elhalt hámsejtektől, hanem jótékony hatást fejtsenek ki annak keringésére is. Így a bőr megfelelő mennyiségű oxigénhez jut, a szabaddá váló pórusokon keresztül a hatóanyagok könnyebben jutnak be a mélyebb rétegekbe, ezáltal sokkal intenzívebb eredmény érhető el.
alt_4.jpg

 
enzimes_peeling.jpg
Enzimes Peeling 250 ml
 
Hatóanyagokkal gazdagon ellátott peeling, amelynek alapja a természetes hámlasztást biztosító gyümölcssav, valamint a Papaya kivonat. Kiegészítő hatóanyagai biztosítják a bőr egészséges regenerálódását, és egyenletességének, természetes élénkségének visszanyerését. Minden bőrtípusra ajánlott, különösen az érzékeny bőrökre. Felhívjuk a figyelmet, hogy a termék savassága és alacsony (érték=3) pH-ja miatt kizárólag felügyelet mellett használjuk, rövid ideig, maximum 10 percig hagyjuk fent a bőrön. A kezelés elején enyhén masszírozzuk a bőrbe, majd hagyjuk hatását kifejteni, igény szerint bepermetezhetjük Zöld Teás 3in1 Tonikkal is.
 
Hatóanyagai:  Gyümölcssav, Papaya kivonat, Szőlőmag-olaj, Shea vaj
 
Peeling Csigaház Őrleménnyel 250 ml
 
A finom tengeri csigaház őrlemény és hámosító műanyag golyócskák speciális keveréke alaposan megtisztítja a bőrt az elhalt szarulemezektől. Segítséget nyújt abban, hogy a bőr elegendő oxigénhez jusson, és a sejtmegújulási folyamatok során képződő új sejtek egészségesek legyenek. A termék szalicilsav tartalma elősegíti az epidermisz hámlását, így a faggyúmirigyek nem tömődnek el, és az új bőrréteg gyorsabban keletkezik. Alkalmazható bármely bőrtípus mechanikai radírozására. Használatakor ajánlatos a bőrfelszínt Zöld Teás 3in1 Tonikkal benedvesíteni.
 
Hatóanyagai:  Makro-és mikrokristályos szemcsék, legömbölyített golyócskák műanyagból és megkövült csigaház őrleményből, Szalicilsav
peeling_csigahaz_orlemennyel.jpg
 
 
 
 
 
 
Anaconda logó
Copyright © 2008 PL Beauty Cosmetics Kft. - Minden Jog Fenntartva
Készítette:
 
 logo_8.jpg
PL Beauty Cosmetics Kft.
H-8200 Veszprém, Juhar utca 8.
Tel.: (+36) 88 576 800
Fax: (+36) 88 576 801
 
Mintaboltunk
H-1063 Budapest, Bajnok utca 13.
Tel: (+36) 1 219 0708
Fax: (+36) 1 219 0708